Начална дата на Fortnite Season 3: Само още няколко дни

Сезон 2 на популярния Battle Royale shooter на Epic ще приключи в средата на юни, като Fortnite Season 3 планира да започне след това.

Всички хубави неща свършват … в крайна сметка. Сезон 2 на Fortnite Chapter 2 първоначално беше планиран да приключи на 30 април, но няколко седмици преди това разработчикът Epic Games обяви удължаване. След това сезон 2 трябваше да приключи на 4 юни, но тази дата отново се измести, като Epic обяви, че сезон 2 ще приключи на 11 юни . Сезон 3 трябва да започне веднага след това. След вчерашната публикация от Epic Games, беше обявено ново забавяне на сезон 3.

Кога започва Fortnite Season 3?

Сезонът Fortnite 3 стартира на 17 юни, точно след приключване на сезон 2, а сезон 2 се удължава с ОЩЕ една седмица. Ще можете да завършите предизвикателствата от Battle Pass Fortnite Chapter 2 до тази нова дата.


Сега, когато сезон 2 ще продължи още няколко седмици, Epic казва, че в играта ще има „много“ допълнително съдържание. „Имаме множество актуализации на играта по пътя, които ще ни доставят свеж геймплей, нови предизвикателства, бонус XP и още няколко изненади!“ сподели разработчикът в публикация в блога .

Това със сигурност не е първият път, когато Epic удължи сезон на Fortnite. Сезон 1 на Chapter 2 подобно се удължи с няколко седмици от първоначалната му крайна дата за декември 2019 г. до февруари 2020 г. През това допълнително време разработчикът проведе множество събития в играта, включително Star Wars Episode IX и Harley Quinn.

Сезон 2 има собствен кросоувър на комикси. Собствениците на Battle Pass могат да отключат скин на Deadpool, като изпълнят някои от предизвикателствата на Deadpool за този сезон. Алтернативен, маскиран скин на Deadpool също може да бъде отключен, като завършите мисиите Deadpool на Week 8, където трябва да намерите басейнът на Deadpool и да танцувате на Yacht партито на Deadpool.

Удължаването на сезон 2 означава, че имате повече време за приключване на седмични предизвикателства, до които може да не сте стигнали от този сезон. Ако имате нужда от помощ за изпълнението на тези, можете да намерите всички карти и ръководства в пълния списък с предизвикателства на Fortnite Season 2 от GameSpot.