Apex Legends Сезон 5 премахва седмичното предизвикателство

Изчезнаха досадно трудните и прекалено специфични седмични предизвикателства.

Най новия пач Fortune’s Favor, за Apex Legends Season 5, и Respawn Entertainment прави някои големи промени в играта. Екипът за разработка работи върху решения на известни проблеми, които се появяват в играта, заедно с добавяне на новия игрален герой Loba и настройване на предизвикателната система за играчите да печелят повече награди.

Към новия ъпдейт, седмичните предизвикателства за местоположение са премахнати, като разработчиците избират да дават на играчите сезонни куестове вместо това. Новият квест за сезона: The Broken Ghost, ще се провава през целия сезон 5. Играчите ще трябва да търсят девет парчета от мистериозна реликва. За да започнете, намерете първия си дневен пакет със съкровища във всеки мач.

Kings Canyon също беше актуализиран, като Skulltown и Thunderdome си отидоха от картата . Към разбития бряг е добавена нова POI, Salvage. Wetlands са заменени с разкопките на Capacitor и сега се свързват по подземен път с Singh Labs. Nesting Grounds и Reclaimed Forest са се слели още повече, като малък кемп е добавен извън „The Cage“.

Kings Canyon ще бъде единствената карта на разположение две седмици след старта на сезона, така че играчите ще могат да завършат част от търсенето на сезона в тази карта през това време. След първоначалните две седмици завъртането на картата ще започне отново, като добавя отново World’s Edge Season 4 като опция.

В темата ни във форума ще можете да споделите вашето мнение относно новият сезон на Apex Legends!