Halo 2 Anniversary вече е наличен за компютър

Halo 2 е бил пуснат за компютър и преди, но само за потребителите на Microsoft Vista – сега се завръща за съвременните собственици на компютри.

Halo 2 вече е наличен за компютър, чрез Steam и Xbox Game Pass. Да, това беше вярно и през 2007 г., когато Halo 2 за Vista стартира – но сега играта е освободена от обречената операционна система на Microsoft.

Halo 2: Anniversary Edition стартира като част от The Master Chief Collection , която продължава своето пускане на компютър. Това е третата игра в колекцията, която пристига на компютър, с още три на път. За щастие, скандалният скален скелет на Halo 2 няма да остави PC плейърите да висят, стига феновете на Xbox да са чакали – Halo 3 е точно зад ъгъла . Тази игра, разбира се, никога не е била налична за компютър.

Въпреки че има достатъчно причини да отпразнуваме пристигането на Halo 2, това не е непременно перфектно пристанище. Играта стартира с доста бъгове ,новъпреки това ще можете да играете играта днес. Актуализацията, която въвежда Halo 2 в The Master Chief Collection, също реши няколко проблема .

Halo Infinite , първият нов Halo FPS от Halo 5 през 2015 г. , предстои по-късно тази година. Ще бъде на Xbox One и PC, но също така ще бъде и заглавие за стартиране на Xbox Series X.