PS5 Reveal Event: Обявени детайли за игрите и конзолата

PS5 разкриват „бъдещето на игрите“. Ето всичко, което беше обявено, плюс първи поглед към реалния PlayStation 5.

Големите игри на PlayStation 5 на Sony разкриват събитие, озаглавено „Бъдещето на игрите“, което продължи след седмично забавяне. Имаше тон на игри, показани по време на събитието, както и можете да гледате цялото точно тук.


Гледайте PS5 Reveal


Всички разкрития и съобщения за PS5 игри

Grand Theft Auto 5

Масово успешно на Rockstar Grand Theft Auto 5 се идва на PS5 . Новата версия ще включва подобрения и ще бъде разширена и идва през 2021 г., като GTA Online е безплатен за всички собственици на PS5.


Spider-Man: Miles Morales

Играта като че ли включва повече научно-фантастични елементи. Ще бъде пусната през коледните празници. Вместо да бъде пълно продължение обаче, това всъщност е подобрена и разширена версия на играта на 2018 година.


Gran Turismo 7

Създаден с Polyphony Digital, състезателният симулатор изглежда невероятно реалистичен, както в своите превозни средства, така и в средата си.


Ratchet & Clank: Rift Apart

Нова игра Ratchet & Clank е в процес на развитие и изглежда, че героите са се озовали във вселена с рушащи се размери, футуристични градове и динозаври. Демонстрацията включваше интересен геймплей.


Project Athia

Square Enix и Luminous Productions представиха премиерно игра, наречена Project Athia , в която бяха представени същества, подобни на върколаци. 


Stray

Annapurna Interactive разкри игра, фокусирана върху роботи, наречена Stray set в свят, в който хората са умрели. Идва през 2021 година.


Returnal

По време на събитието беше показан нов франчайз от Sony. Разработен от предишно фокусирана върху аркада Housemarque, Returnal разполага с катастрофа на извънземна планета, където главният герой продължава да преживява отново същите събития – включително смъртта й – отново и отново. Планетата обаче се променя всеки път, когато умре.


Sackboy: A Big Adventure

Разработен от Sumo Digital, Sackboy: A Big Adventure е най-новата игра във франчайзинга LittleBigPlanet. Той разполага с ориентиран към екшън геймплей и 3D платформиране, а не 2D от първите три игри.


Destruction Allstars

Lucid Games представи премиерно екшън спортна игра, наречена Destruction Allstars по време на събитието.


Kena: Bridge of Spirits

Прелестна приключенска игра, разработена от Ember Lab.


Goodbye Volcano High

С участието на фентъзи същества в ръчно рисуван арт стил, Goodbye Volcano High е емоционална игра, поставена в „края на една ера“. Ще пристигне през 2021 г. Ще има и уникален саундтрак в стила на инди, ако трейлърът е точен.


Oddworld: Soulstorm

Oddworld: Soulstorm бе показан по време на събитието. Играта е в разработка от години и сега ще бъде пусната на PS5. Новата технология обаче не е компрометирала класическия дизайн на героите от серията или чувството за хумор, въпреки че изглежда изненадващо.


Ghostwire: Tokyo

Bethesda и Tango Gameworks ни хвърлиха поглед към Ghostwire: Tokyo , който бе показан за първи път на E3 2019 при запомнящо се разкритие. Този път видяхме първия поглед върху геймплея, включително към изкривен и променящ се свят. Играта е от първо лице и изглежда много по-различна от предишните заглавия на Tango’s и пристига през 2021 година.

 


Jett: The Far Shore

Разработен от Superbrothers, Jett: The Far Shore беше показан по време на събитието. Светът е показан като мрачен и как ракета се изстрелва в космоса и показва серия от спътници, които изглеждат някакво бъдеще за планетата.


Godfall

Godfall , показан за първи път преди няколко месеца, беше демонстриран отново по време на събитието. Той включва интензивно бойно меле с използване на различни оръжия, както и свръхестествени и научнофантастични елементи. 


Solar Ash

От създателите на Hyper Light Drift, Solar Ash беше обявен за PS5. Враждебният свят изглежда отхвърля главния герой и има споменавания за „празнота“ преди демонстрацията да се премине към геймплея. Пристига през 2021 година.


Hitman 3

По време на презентацията беше показана нова игра на Hitman, Hitman 3 , с кино трейлър, показващ много неуловим агент 47. Излиза през следващия януари и ще завърши рестартираната трилогия.


Astro’s Playroom

По време на събитието беше показана нова игра Astro, наречена Astro’s Playroom. Разработва се от Japan Studio, но беше показан само кратък поглед върху играта.


Little Devil Inside

Приключенска игра с уникална естетика, както и изобилие от мистични същества, Little Devil lnside разполага с комбинация от скрито проучване, директен бой и дори лов на диви същества като дракони. Ще има многобройни настройки.


NBA 2K21

Играта ще пристигне тази есен, вероятно заедно със самата система.


Bugsnax

Очарователна игра с участието на експерт за дивата природа в стил Стив Ъруин, Bugsnax е от създателите на Octodad. 


Demon’s Souls

Demon’s Souls получава римейк и изглежда, че това е много повече от просто увеличение на резолюцията.


Deathloop

Arkane Studios представи своята игра Deathloop по време на събитието, което за пръв път беше показано на E3 2019. 


Resident Evil Village

Ще бъде от първо лице, точно като Resident Evil 7. Излиза през 2021 г.,


Pragmata

Пост-апокалиптична игра, поставена в свят, в който котките вече са холограми, ужасяващи природни бедствия разрушават света на Pragmata . Виждаме човек в скафандър във въздуха, заедно с няколко коли, а след това се озовава на Луната. Ще пристигне през 2022 година.


Horizon Forbidden West

Продължението на Horizon Zero Dawn, Forbidden West , най-накрая бе показано по време на шоуто. Изглежда, че зараза причинява смърт на местните диви животни и трябва да се разбере, какво я причинява.